Toimitusehdot

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Matkahuoltoa.
Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana, mikäli tuotetta on varastossa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen matkapuhelimeesi tai kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

REXSEC.fi sivustolla on kiinteähintainen toimitus kotimaassa. Toimituskulu peritään kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Myyntialue ja muut ehdot

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Asiakas sitoutuu perehtyvänsä ostamansa tuotteen käyttöohjeeseen, eikä käytä tuotetta muuhun tarkoitukseen kuin mihin tuotteen valmistaja / maahantuoja on sen tarkoittanut. Myyjä ei vastaa tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista vahingoista.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 14 päivää – 4 kuukautta ellei tuotteen kuvauksessa ole muuta tarkempaa arvioitua toimitusaikaa mainittu. Tilaukset pyritään toimittamaan kokonaisuudessaan.

Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuullisessa ajassa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Ota aina yhteyttä meihin ennen tuotteen palautusta.

Asiakaspalvelumme antaa tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen.

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(at)rexfinland.fi

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Emme lunasta bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Matkahuollon pisteeseen. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta.

Virheellisen osoitteen tai noutamattoman lähetyksen johdosta palautuneen lähetyksen uudelleenlähettämiskulut peritään tilaajalta.

Toimitukset, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta postista perimme kulloinkin voimassa olevan, normaalihintaisen toimituskulun verran maksua.