ASP XT DF

219,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilaa yli 100€ saat ilmaisen toimituksen.

Perillä arviolta
maanantai 13. kesäkuun - torstai 16. kesäkuun

ASP XT DF:n korkein valoteho on 600 lumenia, kun sitä käytetään valaisimen mukana toimitettavalla ASP:n 18650 ladattavalla akulla. Duel Fuel (DF) -teknologia mahdollistaa valaisimen käytön myös kahdella CR123-paristolla, jolloin valoteho kasvaa jopa 635 lumeniin asti. XT-lampun virtapainike tukee kaksoispainallusta. Kaksoispainalluksen toiminto on ohjelmoitavissa kentällä ilman työkaluja tai tietokonetta käyttäjän haluamalle toiminnolle: 15, 150 lumenia tai vilkkuva strobo-valo.

Viranomaistoiminnassa työvalaisin voi olla elintärkeä tilanteissa, joissa valoa tarvitaan nopeasti ja siksi virtanapin kertapainallus aktivoi aina täyden valotehon. Käyttäjän valitsema ohjelmoitu toiminto käynnistyy, kun valaisimen virtapainiketta näpäytetään kahdesti. Kertapainallus on stressaavassa tai yllättävässä tilanteessa oletusreaktio valon käynnistämiseksi. Siksi ammattikäytössä on tärkeää, että valaisin tuottaa kertapainalluksella aina niin paljon valoa, kuin mahdollista.

Virtanapin rengas on käännettävä ja se lukittuu kolmeen eri asentoon. Rengas on suunniteltu niin, että sitä saa käännettyä yhden käden peukalolla. Keskiasennossa valaisin on lukittu eikä mene päälle. Oletusasennossa valaisin menee päälle painettaessa ja sammuu uudella painalluksella. Taktisella asetuksella valo on päällä vain, kun virtanappia painetaan peukalolla. Tätä asetusta käytetään yleensä silloin, kun käyttäjän asekädessä on virka-ase, kaasu tai teleskooppipatukka ja taskulamppua pietään heikommassa kädessä. Taktisessa tilassa valaisimen pudotessa kädestä se ei jää päälle ilmaisemaan käyttäjänsä sijaintia ja sen yhteiskäyttö aseen kanssa on helpompaa.

XT DF on valmistettu 6061 T6 alumiinista ja se on kova-anodisoitu (type III). Valaisimen pinta on mattamusta ja kädensijassa käytetty ASP:n teleskooppipatukoista tuttua foam-pintaa, joka ei kylmene talvella ja mahdollistaa pitävän otteen valaisimesta. Kaikki liittimet ovat kultapinnoitettuja ja linssimateriaali on korkealaatuista optista lasia. Akun voi ladata mukana tulevalla mini-USB latausjohdolla valaisimen kautta tai suoraan akussa olevan latausportin kautta. Paketti sisältää valaisimen, akun, suojakotelon akulle, rullattavan micro USB-kaapelin, autolaturin, taskuklipsin ja ballistisesta nylonista valmistetun kantokotelon.

Tekniset tiedot (ANSI FL1-standardit):
– Led: Cree XPG
– valittavat valotehot: 600 (635), 150, 15, strobo
(ohjelmoitava)
– Käyttöaika täysteholla 3 h 45 min
– valon kantomatka 218 m
– iskunkestävyys, 2 m pudotus
– säänkestävä, roiskesuojattu IPX4
– Pituus 15,85 cm
– Halkaisija 3,55 cm
– Paino akun kanssa 190 g
– Yhteensopiva: TLC-kotelon kanssa (tuotekoodi A35640) ei sis.

Huom! Koska ASP käyttää eksklusiivisesti vain uusimpia ja parhaimpia Cree:n A-luokan ledejä jokaisessa valmistuserässään tuotetiedoissa ilmoitettu valoteho saattaa poiketa toteutuvasta. Useimmiten ilmoitettu valoteho on pienempi kuin todellinen valoteho.

Takuu

10 vuotta

Paino

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,19 kg
Paino (brutto): 0,32 kg