HSGI cobra belt 1,5″ (EDC)

74,90 

1.5″ tai n. 38mm levyinen Cobra-vyö on tarkoitettu varustevyöksi siviilimmissä vaatetuksessa virkaansa hoitaville. Kapea vyö sopii melkein housuun kuin housuun farkuista ja khakeista aina useimpiin puvunhousuihin, mutta on riittävän jäykkä raskaillekin kuormille.

Tilaa yli 100€ saat ilmaisen toimituksen.
Poista
Valitse tuote saadaksesi toimitusarvion
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Nimensä vyö on saanut AustriAlpinen tarkkuustyöstetystä Cobra-soljesta, joka täyttää niin ANSI Z359.1-2007 kuin MIL-STD 810F standardit. Cobra-soljen myyntivaltti on sen lujuuden lisäksi ainutlaatuinen yhdistelmä nopeutta ja säädettävyyttä. Solki on salamannopea avata ja sulkea, mutta samaan aikaan koko on säädettävissä portaattomasti, joten vyö saadaan helposti ja nopeasti sovitettua juuri niin tiukaksi kuin mitä käyttäjä itse tahtoo.

Itse vyö koostuu kahdesta kerroksesta MIL-W-4088 Type 13 webbingiä, joka on luokitettu 7000 paunan tai n. 3175 kilon vetolujuuteen. Nämä kerrokset on ommeltu yhteen viidellä rivillä laskeutusmis- ja laskuvarjovaljaissa käytetyllä #138 koon langalla, ja ompeleiden lisäksi kerrokset on liitetty toisiinsa laminoimalla. Lopputuloksena on jäykkä vyö, joka soveltuu varusteiden kantamiseenkin.

 

  • Luja ja helppokäyttöinen AustriAlpine Cobra -solki
  • Leveys n. 38 millimetriä

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Koko

Black / Extra Large (40 – 42" Pants), Black / Large (36 – 38" Pants), Black / Small (28 – 30" Pants)