HSGI TACO double decker – molle

54,90 

Double Decker TACO on normaali kivääri-TACO, jonka päälle on ommeltu pistooli-TACO. Näin paketista on saatu matalaprofiilisempi kuin mollettamalla ja pistoolin lipas on keskellä eikä jommassa kummassa reunassa.

Tilaa yli 100€ saat ilmaisen toimituksen.
  • Kojootti Kojootti
  • Multicam Multicam
  • Musta Musta
  • Smoke Green Smoke Green
Poista
Valitse tuote saadaksesi toimitusarvion
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

TACO on täysin uniikki pikavetotasku, joka on ratkaissut kaikki perinteisten pikavetotaskujen ongelmat tai puutteet. Kunnioitusta herättävä suoritus! Taskun etu- ja takapuoli ovat Cordura®-nailonia ja sivut sen sijaan polymeeria. Koko komeus on yhdistetty venyvällä nyörillä, joka antaa sen verran periksi, että samaan taskuun mahtuu lähes kaikenlaiset lippaat ja muut saman kokoluokan esineet. Kotimaisesta näkökulmasta AK/RK-lippaan toimivuus on tietysti kiinnostava kysymys koska lippaan lukituskynsi jää toisinaan kiinni perinteisen taskun pehmeisiin kohtiin ja kanttauksiin. Polymeerireuna estää tämän täysin ja lipas liukuu taskusta ulos kauniin tasaisesti. Vaikka lipas tulee hyvin taskusta ulos on tasku kuitenkin istuvuudeltaan napakka eikä välystä ole niin kuin monesti AK/RK-pikavetotaskuissa. Taskuun sopii myös mm. FAL, M14, SR25, M1A1 20 rnds, G3, Saiga 12 jne. lippaat, joten samaa liiviä tai vyötä voi käyttää edelleen vaikka työkalua välillä vaihtaakin. G36 lippaat eivät toimi TACOn kanssa lippaan moninaisista ulokkeista johtuen.

Tiukan istuvuuden ansiosta lipas pysyy lujalla varmuudella taskussa pelkän kompression avulla eikä lippaan yli kulkevaa varmistuslenkkiä ole tarvetta käyttää. Kompressiota voi säätää pikalukon kautta ja varmistuslenkki on mahdollista asentaa laskuvarjohyppyjä tai muuta vaativaa toimintaa silmällä pitäen. Varmistuslenkin puuttuminen poistaa myös yhden turhan liikkeen lipasta vedettäessä ja antaa käyttäjälleen askeleen etua. Retention lujuutta on mahdollista lisätä liimaamalla lippaaseen pieni pala koukkupuolen tarraa, joka ottaa vastaan taskussa olevaan vastapuoleen. TACOlla saavutetaan täysin kydex-kisataskuun verrattava nopeus, mutta paljon kenttäkelpoisemmulla ja monipuolisilla ominaisuuksilla. Uskallammekin suositella taskua taistelukentän lisäksi myös kilpa-ampujille.

Vihje: Jos tuntuu, että venyvä korsettinyöritys antaa periksi lippaan painon alla on siihen varsin yksinkertainen ratkaisu. Aseta lipas / lippaat taskuun ja solmi taskun ympärille paracordista tai muusta venymättömästä narusta preventteri, merkenkävijöille tutulla termillä ilmaistuna.

 

  • Edessä 1 x 2 PALS-matriisi
  • Materiaalina 1000D Cordura®, Mil-Spec shock cord ja polymeeri
  • Toimitetaan kahdella lyhyellä HSGI Pouch Clip-klipsillä

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Väri

, , ,