HSGI TACO handcuff – molle

39,90 

Varustevyöhön kiinnittyvä käsirautatasku High Speed Gearilta. TACO-tuoteperheelle tyypillisesti taskun koko on säädeltävissä, ja Handcuff TACO hyväksyykin mukisematta uumeniinsa myös laajarunkoiset käsiraudat.

Tilaa yli 100€ saat ilmaisen toimituksen.
  • Kojootti Kojootti
  • Musta Musta
  • Smoke Green Smoke Green
Poista
Valitse tuote saadaksesi toimitusarvion
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tyypillisesti käsirautataskut ovat täysin vailla säätöjä ja suuressa taskussa pienet ketjuraudat eivät istu hyvin tai vastaavasti perusmalliseen taskuun laajarunkoiset saranaraudat, jotka ovat mahdollisesti vielä muovipinnoitetut, eivät yksinkertaisesti mahdu. Toinen kiusallinen ongelma, varsinkin siviilivaatetuksessa toimiville, on käsirautojen kolina kolhossa taskussa. Vastaus molempiin ongelmiin on käsirauta-TACO.

TACO-tuoteperheelle tyypillisesti taskun koko on itsesäätyvä, ja Handcuff TACO hyväksyykin mukisematta uumeniinsa myös laajarunkoiset käsiraudat sekä poistaa kaiken kolinan. Tasku sulkeutuu perinteisellä metallinepparilla ja napsahtaa mukavasti auki. Läppä on taskun sisältä portaattomasti tarrasäädettävä. Hihna on mahdollista poistaa ja muuntaa tasku avomalliseksi.

Kaiken muun hyvän lisäksi tasku on selkeästi pienimpiprofiilinen kuin konventionaaliset mallit, joten se on ykkösvaihtoehto etenkin siviilivaatetuksessa toimittaessa. Eikä matalaprofiilinen tasku luo painepistettä niin vahvasti ajoneuvossa istuttaessa kuin perinteiset isot ja jäykät taskut.

TACO-tuoteperheelle ominaiseen tapaan taskulle on löytynyt myös muita käyttötarkoituksia kuin mihin se on alunperin suunniteltu. Käsirauta-TACO ottaa sisäänsä niin nuuskapurkin kuin myös SOFTT-W -kiristyssiteen. Kun HSGI:n taskuklipsin tilalle vaihdetaan TT:n lyhyt Malice-klipsi voidaan tasku ruuvata kiinni suoraan Safarilandin reisipaneeliin. Malice-klipsissä on Safarilandin kanssa sama rei´itys.

 

  • Taskuun sopii kaikenkokoiset käsiraudat
  • Taskuun sopii SOFTT-W -kiristysside
  • Materiaalina 1000D Cordura®, Mil-Spec shock cord ja polymeeri
  • Toimitetaan lyhyellä HSGI Pouch Clip-klipsillä

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Väri

, ,