HSGI TACO LT pistol – molle

34,90 

HSGI:n LT eli Light tuoteperhe tarjoaa kevennetyt versiot voitokkaasta TACO-taskusarjasta. Noin kolmannes taakasta on saatu pois ja taustan nailonhihnat ovat vaihdettu laser-leikattuihin PVC-kujiin.
  • KojoottiKojootti
  • MulticamMulticam
  • MustaMusta
Poista
Valitse tuote saadaksesi toimitusarvion
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kevennetyt materiaalit ovat myös taipuisampia eli taskut painuvat helpommin kasaan ollessaan tyhjiä. Kolmanneksen painon pudotus ei ehkä kuulosta suurelta eikä se sitä grammatasolla olekaan yhden taskun osalta, mutta kun suuresta osasta kantolaitteen komponenteista saadaan kolmannes pois aletaan puhua merkittävästä kevennyksestä koko kantolaitteen osalta.


Pistooli-TACO tarjoaa samaa suorituskykyä ja muuntautuvuutta pistoolikaliiperin lippaille kuin kivääri-TACOtkin. Käytännössä kaikkien kuviteltavissa olevien pistoolin lippaiden lisäksi siihen istuu hyvin myös yleistyökalut sekä taktiset valaisimet ja mikä tahansa saman kokoluokan varuste. Taskun kyljet ovat valmistettu sileistä polymeeriliuskoista ja tasku on kompressoitu venyvällä mil spec-nyörillä pikalukon kautta. Lipas liukuu sileästi taskusta ulos ja kompression määrä on täysin käyttäjän tarpeiden mukaan säädettävissä.

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Valmistaja

HSGI – HIGH SPEED GEAR INC.

Väri

, ,