HSGI Taco Rifle – molle

38,90 

Tilaa yli 100€ saat ilmaisen toimituksen.
  • Kojootti Kojootti
  • Multicam Multicam
  • Musta Musta
Poista
Valitse tuote saadaksesi toimitusarvion
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kylkien polymeeriliuskat ovat tämän ainutlaatuisen taskun erikoisuus ja tekevät siitä niin toimivan. Koko komeus on punottu yhteen venyvällä korsettinyörityksellä, joka antaa sen verran periksi, että samaan taskuun mahtuu lähes kaikenlaiset lippaat ja muut saman kokoluokan esineet.

Kotimaisesta näkökulmasta AK- ja RK-lippaan toimivuus on tietysti kiinnostava kysymys koska lippaan lukituskynsi jää harmillisen usein kiinni perinteisten “single”-mallisten avotaskujen pehmeisiin kohtiin ja kanttauksiin. Polymeerireuna estää tämän täysin ja lipas liukuu taskusta ulos sulavan tasaisesti. Vaikka lipas tulee hyvin taskusta ulos on tasku kuitenkin istuvuudeltaan napakka eikä välystä ole niin kuin monesti AK- ja RK-avotaskuissa. Taskuun sopii myös sirot .223 / 5.56mm – sekä lihavat .308-lippaat, joten samaa kantolaitetta voi käyttää TACOjen ansiosta lähes kaikkien aseiden kanssa. Heckler & Kochin omat G36 lippaat eivät toimi TACOn kanssa lippaan moninaisista ulokkeista johtuen, mutta Magpul 36G lippailla tätä ongelmaa ei ole.

Tiukan istuvuuden ansiosta lipas pysyy luotettavasti taskussa pelkän säädettävän kompression avulla eikä lippaan yli kulkevalle varmistuslenkkille ole lähtökohtaisesti tarvetta. Varmistuslenkin puuttuminen nopeuttaa lippaanvaihtoja koska lenkkiä ei tarvitse siirtää syrjään erillisellä liikkeellä. TACOlla saavutetaan täysin kydex-kisataskuun verrattava nopeus, mutta paljon kenttäkelpoisemmilla ja monipuolisimmilla ominaisuuksilla. Uskallammekin suositella taskua taistelukentän lisäksi myös kilparadoille.

Mikäli lisävarmistukselle on tarvetta esim. laskuvarjohyppyjä tai muuta vaativaa toimintaa varten, onnistuu se lisäämällä taskuun varmistuslenkki tai liimaamalla lippaaseen pieni pala koukkupuolen tarraa, joka tarttuu taskun sisällä sijaitsevaan vastapuoleen. Tarran kokoa säätämällä vastuksen voimaan voidaan vaikuttaa.

Vuoden 2015 alussa lanseerattiin vyökiinnitteiset versiot MOLLE-kiinnitteisten rinnalle.

 

  • Edessä 2 x 2 PALS-matriisi
  • Materiaalina 1000D Cordura®, Mil-Spec shock cord ja polymeeri
  • Toimitetaan kahdella lyhyellä HSGI Pouch Clip-klipsillä

 

Valmistusmaa: Yhdysvallat

Väri

, ,