Suojapussi kuulokepaikalla

49,90 94,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

100 % vesitiivis suojapussi rannekiinnitysremmillä (Velcro®), jolla pussin saa kiinni myös esimerkiksi reppuun. Suunniteltu erityisesti iPhone 6+ ja Galaxy Noteja varten. Puhelinta voi käyttää normaalisti sen ollessa pussissa ja siinä on LENZFLEX™ ikkuna laitteen kameraa varten, jonka avulla saat laadukkaita kuvia jopa veden alla. Vesitiivis 10 m:n syvyyteen ja antaa luonnollisesti täydellisen suojan myös pölyä ja hiekkaa vastaan. Materiaali on 100% PVC-vapaata TPU-muovia, joka kestää kovettumatta pakkasta – 40 asteeseen asti. Vakiovarusteena myös säädettävä kantonyöri.

Täydellinen kaveri esimerkiksi vesijuoksuun tai uintiin. Pussin kanssa voidaan käyttää vesitiiviitä kuulokkeita, kuten esimerkiksi AQP-919

Mitat: 22,8 x 15,2 x 2,5cm

Vesitiiviit kuulokkeet

Korkealaatuiset, 100 % vedenkestävät kuulokkeet. Hämmästyttävän hyvä äänenlaatu sekä vedepinnan ylä- että alapuolella. Vakioplugi 3,5 mm, johto 1 m. Vakiovarusteina 2 paria hygieninisiä silikonikorvatyynyjä ja kelluva ”poiju”teline kuulokkeiden säilytykseen, kun ne eivät ole käytössä. Vaikka kuulokkeiden vesitiiviys on testattu 10 metriin asti, kuuntelua 3 metriä syvemmällä ei suositella. Paine saattaa aiheuttaa kuulovaurioita.

Vesitiiviit kuulokkeet samaan pakettiin

Kyllä, Ei