Wiley X GUARD Harmaa/kirkas mattamustalla kehyksellä

115,00 

EI VARASTOSSA->Tilataan valmistajalta noin 7-30 vrk.

Guard Advanced takaa sinulle aurinkolasien korkean toimivuuden ja kestävyyden kaikissa olosuhteissa. Valitse sankojen tai joustavan päänauhan väliltä riippuen aktiviteeteistasi, kuinka tukevasti haluat lasien pysyvän päässäsi. Aurinkolaseissa on kehyksetön linssinalaosa sekä ainutlaatuinen kehyksen kiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta linssit on helppo vaihtaa kaikissa ympäristöissä. WX-kaareva kehys tarjoaa sinulle turvallisen ja mukavan tunteen, jonka avulla voit liikkua nopeasti ja varmasti ilman, että silmiesi turvallisuus on vaarassa.

Savunharmaa

Absorboi kaikkia värejä tasaisesti, jotta saavutetaan sama värientoisto kuin ilman aurinkolaseja. Täydellinen kirkkaisiin valaisuolosuhteisiin. Maksimaalinen häikäisyn poisto. Polykarbonaattilinssi on särkymätön ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Kirkas

Särkymätön polykarbonaattilinssi ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Maksimaalinen valonläpäisykyky toistaa värit täydellisesti. Sumuisiin, pilvisiin tai hämäriin valaisuolosuhteisiin tai sisätiloihin. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Särkymätön Selenite™ polykarbonaatti linssit täyttävät MIL-PRF-32432(GL) ballistiset standardit. ANSI Z87.1-2010 kovan nopeuden and painavan osuman standardit, sekä EN-166 FT suuren vauhdin projektiilit myös korkeissa lämpötiloissa. 100% UVA/UVB suojaus sekä vääristymätön kirkkaus. T-Shell™ linssien päällystys vähentää linssien naarmuuntumista vaativissa olosuhteissa. Foil™ linssien päällystys tarjoaa hyvän huurtumisen eston. Vaihtolinssejä eri valaisuolosuhteisiin myydään erikseen.