Wiley X ROGUE Harmaa/kirkas mattamustalla kehyksellä

115,00 

EI VARASTOSSA->Tilataan valmistajalta noin 7-30 vrk.

ROGUE antaa sinulle joustavuuden, jota tarvitset kaikissa olosuhteissa. Silmäsi ovat suojattu minne tahansa menetkin näiden lasien kanssa – satoi tai paistoi. Nämä aurinkolasit on suunniteltu helpottamaan eri valaisuolosuhteisiin tarkoitettujen linssien vaihtoon kenttäolosuhteissa. WX-kaareva kehys tarjoaa sinulle turvallisen ja mukavan tunteen, jonka avulla voit liikkua nopeasti ja varmasti ilman, että silmiesi turvallisuus on vaarassa. Säädettävät kehykset takaavat näiden sopivan kaikille käyttömukavuudesta tinkimättä.

Savunharmaa

Absorboi kaikkia värejä tasaisesti, jotta saavutetaan sama värientoisto kuin ilman aurinkolaseja. Täydellinen kirkkaisiin valaisuolosuhteisiin. Maksimaalinen häikäisyn poisto. Polykarbonaattilinssi on särkymätön ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Kirkas

Särkymätön polykarbonaattilinssi ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Maksimaalinen valonläpäisykyky toistaa värit täydellisesti. Sumuisiin, pilvisiin tai hämäriin valaisuolosuhteisiin tai sisätiloihin. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Särkymätön Selenite™ polykarbonaatti linssit täyttävät MIL-PRF-32432(GL) ballistiset standardit. ANSI Z87.1-2010 kovan nopeuden and painavan osuman standardit, sekä EN-166 FT suuren vauhdin projektiilit myös korkeissa lämpötiloissa. 100% UVA/UVB suojaus sekä vääristymätön kirkkaus. T-Shell™ linssien päällystys vähentää linssien naarmuuntumista vaativissa olosuhteissa. Foil™ linssien päällystys tarjoaa hyvän huurtumisen eston. Vaihtolinssejä eri valaisuolosuhteisiin myydään erikseen.

Säädettävät nenäsillat takaavat näiden lasien sopivan kaikille.