Wiley X VAPOR Savunharmaa/kirkas linssi mustalla kehyksellä

115,00 

EI VARASTOSSA->Tilataan valmistajalta noin 7-30 vrk.

VAPOR antaa sinulle joustavuutta kaikissa kohtaamissasi valaisuolosuhteissa. Nämä aurinkolasit pitävät myös näkisi turvassa, menit minne tahansa. Laseissa on erittäin kevyt ja ohut musta kehys, mikä tarjoaa mukavuutta ja antaa virtaviivaisuuden tunteen. VAPOR on suunniteltu sopimaan kaikkiin päänmuotoihin joustavan kehyksensä ansiosta. Lasien kaarevalinssi ja -kehys mahdollistaa nopeat liikkeet mukavuudesta ja silmien turvallisuudesta tinkimättä.

Savunharmaa

Absorboi kaikkia värejä tasaisesti, jotta saavutetaan sama värientoisto kuin ilman aurinkolaseja. Täydellinen kirkkaisiin valaisuolosuhteisiin. Maksimaalinen häikäisyn poisto. Polykarbonaattilinssi on särkymätön ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Kirkas

Särkymätön polykarbonaattilinssi ja sen pinta on suojattu naarmuja kestävillä kalvoilla. Maksimaalinen valonläpäisykyky toistaa värit täydellisesti. Sumuisiin, pilvisiin tai hämäriin valaisuolosuhteisiin tai sisätiloihin. Suojaa 100% auringon haitallisilta UVA- ja UVB- säteilyltä.

Särkymätön Selenite™ polykarbonaatti linssit täyttävät MIL-PRF-32432(GL) ballistiset standardit. ANSI Z87.1-2010 kovan nopeuden and painavan osuman standardit, sekä EN-166 FT suuren vauhdin projektiilit myös korkeissa lämpötiloissa. 100% UVA/UVB suojaus sekä vääristymätön kirkkaus. T-Shell™ linssien päällystys vähentää linssien naarmuuntumista vaativissa olosuhteissa. Foil™ linssien päällystys tarjoaa hyvän huurtumisen eston. Vaihtolinssejä eri valaisuolosuhteisiin myydään erikseen.